Δώνης: «Προτιμώ τους ξένους διαιτητές γιατί το περιβάλλον είναι άρρωστο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και δεν έψαξε για δικαιολογίες, ενώ εξέφρασε την προτίμησή του στους αλλοδαπούς διαιτητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Δεν μας στοίχισε η απειρία. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά ο ΠΑΟΚ γινόταν πιο απειλητικός. Κάναμε πολλά λάθη γύρω από την περιοχή μας με συνέπεια να παίρνει την μπάλα ο ΠΑΟΚ σε επικίνδυνα σημεία και έτσι έβαλε και το πρώτο γκολ. Κάθε παιχνίδι αποτελεί ένα μάθημα για εμάς. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε παραπάνω, αλλά μετά το δεύτερο γκολ το παιχνίδι κρίθηκε.

Δεν ήμασταν καλοί με την μπάλα στα πόδια. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πιέζει καλά και δεν μας επέτρεψε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, όπως θα θέλαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια μας κέρδισε».

Ερωτηθείς στη συνέντευξη Τύπου για τους ξένους διαιτητές, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε:

«Εγώ έχω δώσει την απάντησή μου και πρόσφατα. Προτιμώ τους ξένους όχι γιατί είναι καλύτεροι αλλά γιατί το περιβάλλον είναι άρρωστο. Άπαντες συμπεριφέρονται διαφορετικά. Γιατί κανείς από τις μεγάλες ομάδες που μπορεί να επηρεάσουν δεν το κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο για τις ομάδες τους. Η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι μεγάλη συζήτηση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή