Δώνης: ”Καθαρό γκολ το δικό μας, καθαρό οφσάιντ το γκολ της Ξάνθης”

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη και τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου,  ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί καθώς αυτός διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί άσχετα του αν η προσπάθειά μας ήταν μεγάλη, στόχος μας ήταν να νικήσουμε για να βρούμε την ισορροπία που θέλαμε. Ξέρετε πολύ καλά πως ενάμιση χρόνο δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία αλλά σήμερα θα μιλήσω. Η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Σκουλάς θα πρέπει να απολογηθεί γιατί το αποτέλεσμα σήμερα διαμορφώθηκε από τη διαιτησία».

Για τις αλλαγές του δεύτερου μέρους: «Θεωρώ ότι στην πορεία του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη μας έκανε πολύ κακό. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ορθόδοξο το σχήμα μας. Φυσικά θα μπορούσαν και οι δύο επιθετικοί μας αλλά και η ομάδα να είναι πιο ψύχραιμη. Το πάθος πολλές φορές για τη νίκη σε οδηγεί να κάνεις ενέργειες αγχωτικές με συνέπεια να δημιουργήσει και η Ξάνθη κάποιες φάσεις. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να σας πει γιατί οι επιθετικοί δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κολοβός περνάει ένα άσχημο διάστημα, ο Μακέντα δεν ήταν έτοιμος και ο Περέα προσπαθεί κυρίως με τη διάθεση που έχει. Τα χαφ μας σήμερα ήταν σε καλή μέρα, μετά είναι θέμα των επιθετικών να τελειώσουν σωστά τις φάσεις. Και ο Ζαχίντ και ο Γιάννης έκαναν καλές προσπάθειες σήμερα».

Για το αν είναι πισωγύρισμα: «Ναι, φυσικά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό και είναι πισωγύρισμα».

Για τον Μολό: «Ο Μολό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα θα έμενε εκτός αποστολής, ακόμα και ερασιτεχνικού επιπέδου. Και επειδή ανάρτησε και κάτι για πραγματικούς άνδρες, εγώ ξέρω ότι οι πραγματικοί άνδρες κρατούν τις υποσχέσεις του».

Για τη διαιτησία: «Θα σας αποκαλύψω κάτι. Ξέρετε τι μου είπε ο διαιτητής στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο; Ότι δεν τον χτύπησε δυνατά. Σήμερα έχουμε δύο καθαρές φάσεις. Καθαρό γκολ δικό μας και καθαρό οφσάιντ της Ξάνθης».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή