«Είμαι άνθρωπος του ΠΑΟΚ, φανταστικός ο Σαββίδης, εύκολη υπόθεση το ματς με τον ΟΣΦΠ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στη gsp.ro:

– Πώς ζήσατε το σόου που στήθηκε στο γήπεδο και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης;

Ήταν κάτι τρελό, κάτι υπέροχο. Η καλύτερη στιγμή της σεζόν. Έμεινα στα αποδυτήρια με τον Ιβάν Σαββίδη για 45 λεπτά. Μιλήσαμε για αυτά που έχουν συμβεί αλλά και για το πώς θα κρατήσουμε την ομάδα συγκεντρωμένη στους στόχους μας. Δεν μπόρεσα να απολαύσω πλήρως αυτό που γινόταν. Στους δρόμους ήταν κάτι το εξωπραγματικό, το φανταστικό, το απίθανο. Η δική μου εμπειρία είναι ακόμη βαθύτερη. Νιώθω μια ανακούφιση, μια… ησυχία και είμαι ευγνώμων για τη δουλειά που έγινε σε ένα κλαμπ με τεράστια πίεση. Είμαι ήδη έτοιμος για το επόμενο ματς που είναι την Πέμπτη και μόλις τελειώσουμε αυτήν την συνέντευξη θα τρέξω στην προπόνηση. Ο εγκέφαλος και το μυαλό δεν πρέπει να χαλαρώνουν.

– Πώς κοιμηθήκατε μετά το βράδυ της κατάκτησης του τίτλου;

Νομίζω ότι κοιμήθηκα στις 4.00. Πιστεύω ότι κοιμήθηκα αλλά στο σπίτι έχω τον εγγονό μου και δεν γνωρίζει το πόσο πολυάσχολος είμαι. Στις 6.00 με ξύπνησε… Είμαι κουρασμένος αλλά ανακουφισμένος. Νιώθω πως μπορώ να περπατήσω στα σύννεφα.

– Θα συνεχίσετε στον ΠΑΟΚ;

Αρνήθηκα οποιαδήποτε επαφή (σ.σ. με άλλες ομάδες), έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, έχω μια ρήτρα. Δεν είναι στα πλάνα μου να φύγω. Είμαι άνθρωπος του ΠΑΟΚ και έτσι απλά το κλείνουμε εδώ.

– Μήπως σας είπε ο Μίρτσεα Λουτσέσκου τι ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης για εσάς με το παιχνίδι;

Όχι. Και δεν είναι δουλειά μου να μάθω…

– Είπε πως θα γίνετε μεγαλύτερος προπονητής από εκείνον…

Σας ευχαριστώ. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι φανταστικός, έχει ένα απίστευτο πάθος για την ομάδα.

– Είστε χαρούμενος που κερδίσατε το πρώτο σας πρωτάθλημα, ωστόσο, την περσινή σεζόν το χάσατε στα δικαστήρια;

Σωστά. Έχουμε ακόμη μια μεγάλη απογοήτευση αλλά δεν θα μας πάρει όλη μας τη ζωή. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, ήμασταν μπροστά από την ΑΕΚ αλλά δεν το πήραμε και αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε και με μείον δύο βαθμούς. Το ταξίδι μας έπρεπε να είναι τέλειο, τέλειο, τέλειο… Το ματς με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση καθώς το φέραμε εις πέρας φανταστικά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή