«Είμαι στην τάση 220 V ρεύματος κι άμα αγριέψω γίνομαι τριακόσια ογδόντα τριφασικό»

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα, οι πολίτες τον τίμησαν με την παρουσία τους και η αίθουσα του ξενοδοχείου REX γέμισε ασφυκτικά. Μάλιστα την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουπλής.

Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Φίλιππος Χαμαργιάς, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και σε σύντομη ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός μπίγει το μαχαίρι στην πίτα ενώ ο Πέτρος στο «κόκκαλο».

Μάλιστα, σε μία από τις συνεντεύξεις του, όπως είπε ο κ. Κωνσταντινέας, χαρακτηρίστηκε “ο αριστερός ρέφερι που πιστεύει στο Θεό”

Ο βουλευτής καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ήταν εμφανώς συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου αλλά και από την αγάπη που εισέπραξε από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του.

Στην ομιλία του ο Πέτρος Κωνσταντινέας είπε μεταξύ άλλων:

«Εσείς με φέρατε εδώ, εσείς μπορείτε και να με διώξετε. Κανένας μας κανένας δεν αγοράζει θέσεις…
Ευχαριστώ την οικογένειά μου που έχει περάσει τα πάνδεινα. Μόνο αυτή ξέρει τι έχω περάσει.

Φτάσαμε εδώ με λάθη, όμως άνθρωπος που δεν παραδέχεται τα λάθη του δεν είναι άνθρωπος.

Ως βουλευτής Μεσσηνίας θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη, τα μικρά στελέχη, που βρίσκονται κοντά μας και μας βοηθάνε από πίσω χωρίς να φαίνονται, τους βουλευτές και τους Υπουργούς.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη τον Τσίπρα που σήμερα κλείνουμε τέσσερα χρόνια από την ημέρα που βγήκαμε. Όταν πήγα και έκανα την πρώτη συζήτηση μαζί του με ρώτησε με καλαμπούρι “τελικά ρε Κωνσταντινέα σε ποια τάση είσαι εσύ“;

“Είμαι στην τάση 220 V ρεύματος του λέω κι άμα αγριέψω γίνομαι τριακοσιαογδόντα τριφασικό”».

Με πληροφορίες από το tharrosnews.gr και το messinialive.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή