Είμαστε μετέωροι, λόγω της αναδιάρθρωσης, πρέπει να γίνει τμηματικά»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ισχυρός άντρας του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννης Καραϊσαρλής μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ για την αναδιάρθρωση και την πρωτιά της ομάδας του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρωτιά στον 3ο όμιλο: «Ήταν πιο συναρπαστικός όμιλος της κατηγορίας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στα μέσα της σεζόν πιστέψαμε πως μπορούσαμε να πετύχουμε την άνοδο. Υπήρχαν ερείσματα και με την πορεία μας μέσα στη σεζόν φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είμαστε ένα χωριό με 500 κατοίκους. Διψάμε για επιτυχίες. Έχω την ομάδα πέντε χρόνια και ήδη έχουμε πολλές διακρίσεις. Οι «τιτάνες» ήταν πολύ σημαντικοί στην πορεία μας. Μας ακολουθούν παντού και ήταν ένα έρεισμα από τη διοίκηση, για μεγαλύτερη προσπάθεια από εμάς, για να φτάσουμε σε επιτυχίες».

Για την αναδιάρθρωση: «Είμαστε μετέωροι, λόγω της αναδιάρθρωσης. Πρέπει να υπάρχουν κανόνες και πρέπει ο υφυπουργός να μας ανακοινώσει τι σκέφτεται να κάνει και τι πρέπει να γίνει. Για αυτό τον λόγο συναντηθήκαμε οι επτά από τις οκτώ πρωταθλήτριες. Για εμάς πρέπει να γίνει τμηματικά η αναδιάρθρωση. Πρέπει να υπάρχουν οι σωστές οικονομικές απολαβές, για να στηριχτεί όλη αυτή η προσπάθεια.

Πρέπει να γίνει ομοιόμορφα, γιατί είναι πολυδιάστατα τα έξοδα. Μέχρι την Πτολεμαΐδα, χωρίς διανυκτέρευση τα έξοδα είναι 1000 ευρώ. Φανταστείτε να πρέπει να πηγαίνουμε σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Ακόμη, πρέπει να στηρίξουμε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό και την ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή