“Είμαστε που είμαστε αδικημένοι, αν είμαστε και νηστικοί θα πεθάνουμε γρήγορα”

Print Friendly, PDF & Email

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Football League λίγο πριν την έναρξη της μίλησε ο πρόεδρος της, Λεωνίδας Λεουτσάκος, σημειώνοντας ότι “είμαστε που είμαστε αδικημένοι, αν είμαστε και νηστικοί θα πεθάνουμε γρήγορα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λεουτσάκος στον Metropolis:

Για την αλλαγή προπονητή στην Εθνική Ελλάδος: «Ομόφωνη η απόφαση. Ο κύριος Γραμμένος σκέφτηκε και είπε κάποια πράγματα για το καλό της Εθνικής. Εμείς συμφωνήσαμε. Η πορεία της Εθνικής και τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Δώσαμε την ευκαιρία σε έναν Έλληνα προπονητή και θα τον στηρίξουμε. Είναι Έλληνας προπονητής. Είναι γνωστός στο ευρύ κοινό».

Για την έναρξη της Football League: «Ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όλες οι ομάδες πέρασαν από την Επιτροπή, πήραν αδειοδότηση. Ο αγώνας μας είναι να βρούμε περισσότερα χρήματα και χορηγίες για να μην έχουμε θέματα αποχωρήσεων, να λύσουμε κάποια θέματα και οι επόμενες ημέρες θεωρώ ότι θα είναι καλύτερες για τις ομάδες».

Για τα χρήματα από την ΕΡΤ: «Μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψουμε. Είναι διαδικαστικό το θέμα. Είμαστε που είμαστε αδικημένοι, αν είμαστε και νηστικοί θα πεθάνουμε γρήγορα να ξέρετε. Υπάρχει ένα κίνητρο για τις ομάδες μας να ηρεμήσουν κάπως οικονομικά με το σχέδιο της αναδιάρθρωσης. Ευελπιστούμε ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Ποιος θα πληρώνει τους διαιτητές: «Οι ομάδες. Ό,τι ισχύει στη Super League θα ισχύσει και σε εμάς».

Για τους χορηγούς: «Συζητάμε και είμαστε σε καλό δρόμο. Τις επόμενες εβδομάδες θεωρώ ότι θα έχουμε κάτι καλό. Δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμη. Με κάποιες στοιχηματικές εταιρείες υπάρχει και ένα θέμα αδειοδότησης. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τη διοργανώτρια και την πιο νόμιμη. Θα δούμε».

Για το επεισόδιο με τον Μπαταγιάνη: «Ήταν μια διένεξη πάνω σε ένα θέμα. Υπάρχει ένα αίτημα να τελειώσει η Football League στις 12 Μαΐου και όχι στις 7».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή