«Είμαστε υπό εποπτεία, γίνονται πολλά στρεβλά πράγματα στο ποδόσφαιρο»

Print Friendly, PDF & Email

Για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, από τις Βρυξέλλες, όπου και βρίσκεται για τη Σύνοδο των υπουργών της Ευρωπαϊκής Ενωσης αρμοδίων για ζητήματα αθλητισμού, τονίζοντας ότι η χώρα μας παραμένει υπό εποπτεία, καθώς «γίνονται πολλά στρεβλά πράγματα», ενώ σημείωσε ότι για να απομακρυνθεί τελείως ο κίνδυνος του ποδοσφαιρικού Grexit θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βασιλειάδης στον Θέμα FM:

Για το πώς αντιμετωπίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο στη συζήτηση των αρμόδιων υπουργών σε θέματα αθλητισμού: «Μην φανταστείτε ότι τα προβλήματα στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικά. Για παράδειγμα, βρισκόμουν προχθές με τον Πορτογάλο ομόλογό μου. Οι οπαδοί της Σπόρτινγκ προκάλεσαν απίστευτα επεισόδια. Σε όλη την Ευρώπη, τα προβλήματα είναι ίδια και είναι αποτέλεσμα της οικονομικής στρέβλωσης που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και οδηγούν σε ανταγωνισμό χωρίς όρους. Πρέπει να μπουν κανόνες και η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι αρωγός σε ένα εξορθολογισμό και στο να κυριαρχήσουν οι αρχές της σωστής διοίκησης. Γι’ αυτό δίνουμε τη μάχη για να παρθούν αυτές οι πρωτοβουλίες».

Για το αν υπάρχει άμεσος κίνδυνος Grexit στο ποδόσφαιρο: «Θα υπάρχει πάντοτε, όσο οι κανόνες διακυβεύονται. Είμαστε υπό έλεγχο, υπό εποπτεία. Γίνονται πολλά στρεβλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να προσπαθήσουν ειδικά οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και η αθλητική οικογένεια με την αρωγή τη δική μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή