«Είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε τον ΟΦΗ σε αυτή την μάχη παραμονής»

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή το κρίσιμο παιχνίδι παιχνίδι παραμονής που δίνει ο ΟΦΗ το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ηράκλειο, η ΕΠΣ Ηρακλείου και ο Νίκος Τζώρτζογλου εξέδωσαν ανακοίνωση και ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο του νομού να στηρίξει τόσο τον ΟΦΗ, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες του Ηρακλείου στην τελική ευθεία της σεζόν.

Αναλυτικά:

“Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και οι ομάδες του Ηρακλείου δίνουν αυτή την περίοδο κρίσιμες μάχες για την επίτευξη των στόχων τους.

Η ΕΠΣΗ είναι πάντα κοντά σε όλες τις ομάδες του Ηρακλείου που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα (ΠΑΕ ΟΦΗ στην Super League, ΠΑΕ Εργοτέλης και ΠΑΕ Ηρόδοτος στην Football League, ΠΟΑ και Γιούχτας στην Γ’ Εθνική), στηρίζει κάθε τους προσπάθεια και εύχεται να κλείσουν με επιτυχία την φετινή σεζόν.

Αυτό το Σάββατο ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουμε τον ΟΦΗ σε αυτή την μάχη παραμονής.

O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η διοίκηση της ΕΠΣΗ, καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και των σωματείων της ΕΠΣΗ να βρεθεί στο πλευρό του ΟΦΗ. Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γεντί Κουλέ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή