«Είστε πουλημένοι»: Άγριος καβγάς Τζουμάκα στο «Πρώτο Θέμα»!

Print Friendly, PDF & Email

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού του Πρώτου Θέματος.

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά την απόφασή του να ενταχθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος Μάκης Πολλάτος ρώτησε τον πρώην υπουργό «γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;». «Γιατί δεν είστε σοβαρός!» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τζουμάκα.

Ο πρώην υπουργός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

«Υπάρχουν λούμπεν στη χώρα» συνέχισε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τζουμάκας συνέχισε λέγοντας «ρωτήστε πολιτικά και όχι ξεκατινιάσματα της γειτονιάς».

«Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι» συνέχισε ο πρώην υπουργός. Όταν ρωτήθηκε, δε, να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «θα σοβαρευτείτε;».

Απαξιώνοντας για δεύτερη φορά ερώτημα των ακροατών που τον κάλεσαν να απαντήσει στο «πού θα βάλετε υποψηφιότητα;», ο κ. Τζουμάκας απάντησε, «δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω».

Σε τοποθέτηση για το αν η υποτιθέμενη ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με πρόσωπα που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές (όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και τον ίδιο, ο κ. Τζουμάκας, είπε «ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Πηγή dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή