Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα Πειραϊκά σωματεία ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Πειραιά καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2019.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα και σε απόλυτη τάξη στον Πολυχώρο «Απόλλων» στα Καμίνια .

Από τα 77 σωματεία πληρεξούσια κατέθεσαν τα 66 ενώ παραβρέθηκαν τα 47. Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιάννης Σπάθας συντόνισε την Γ.Σ. την οποία διηύθυνε με άψογο τρόπο. Τα σωματεία καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιώργος Ανατολάκης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο πρόεδρος του ΣΕΦ Νίκος Λύτρας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και αντιπρόεδρος του Καναλιού 1 Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρώην παράγοντας της ΕΠΣΠ Χρήστος Στούκας, και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πειραιά Βασίλης Ιωαννίδης.

* Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας, ενώ τον οικονομικό ο αναπληρωτής ταμίας Βασίλης Κουτσούπης.

Την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής διάβασε ο πρόεδρος Δημήτρης Βάλβης.

Μίλησαν οι εκπρόσωποι σωματείων: Μηνάς Χατζηαντωνίου (ΑΠΟ Κερατσίνι) , Βαγγέλης Περάμαντζης (Φοίνικας Αγίας Σοφίας) Στέφανος Φαναρίτης (ΑΕ Μοσχάτου), Βαγγέλης Βρεκούσης (ΑΟ Καραβά).

Τον λόγο πήρε και ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ Μιχάλης Μουσελής που ευχαρίστησε όλους που του συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος του.

* Γραμματείς της Γενικής Συνέλευσης ήταν οι Σταύρος Μορφόπουλος (Χαλκηδόνας) Τάσος Τσίλης (Παννεαπολικού) και Κώστας Βοηδίλας( Αίαντα Σαλαμίνας).

Πηγή: stoplekto.gr

Exit mobile version