Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Ηρακλείου

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Στην έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, καθώς και στον προϋπολογισμό της ΕΠΣ Ηρακλείου προχώρησαν ομόφωνα τα σωματεία της Ένωσης στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Αστόρια”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ανέλυσε τις δράσεις της διοίκησης του, έκανε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των σχέσεων με τους διαιτητές και τις πρόσφατες αξιολογήσεις. Στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε και στις υποδομές, με την διοργάνωση του παιδικού πρωταθλήματος, καθώς και την αξιόλογη πορεία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ. Στάθηκε στο φιλικό με την Ίντερ που έγινε στο Παγκρήτιο αλλά και στα προκριματικά του Παγκοσμίου u-19 που έγιναν στο Ηράκλειο.

Από τα αξιοσημείωτα της αναφοράς του προέδρου της ΕΠΣΗ το ότι έχει σχηματιστεί ειδικός φάκελος για τη διοργάνωση φιλικού παιχνιδιού τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019 ανάμεσα στην Εθνική ομάδα του 2004 και την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, αναβιώνοντας τον τελικό του EURO 2004.

«Κάναμε κάποια πράγματα, θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα. Αυτό που απουσιάζει από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αξιοπιστία, η ισονομία, πράγματα που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, όμως γι’ αυτό που είμαστε υπερήφανοι είναι η αξιοκρατία, η ισονομία και η αξιοπιστία. Τα πρωταθλήματα του Ηρακλείου είναι αξιόπιστα» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Για τη σχέση της ΕΠΣΗ με τους διαιτητές είπε αυτά που τόνισε και στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ: «Αυτές οι σχέσεις έχουν άμεση σχέση με την κακή σχέση που έχει η ΕΠΣΗ με τον Μιχάλη Κουκουλάκη, η οποία μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν άριστη και με τον ίδιο και με τον σύνδεσμο. Δε μπορείς να στοιχίζεις 15.000 το μήνα, όχι μόνο ο Μιχάλης αλλά και ακόμα 30 άτομα. Δεν είναι δυνατόν να μοιράζουμε τα εκατομμύρια. Η ΕΠΣΗ πηρέ 15.000 επιχορήγηση από την ΕΠΟ, και παίρνει ένας άνθρωπος αυτά τα λεφτά για ένα μήνα».

Για την καρατόμηση των διαιτητών του Ηρακλείου στους πίνακες: «Δεν υπάρχει κανένας διαιτητής Ηρακλείου στους πίνακες της Α’ Εθνικής, ενώ στη Β’ ενώ είχαμε 5 πλέον έχουμε έναν. Ο Μουρτζάκης ήταν με το ένα πόδι στη Σούπερ Λιγκ, ο Φουκάκης πήγε στην Σούπερ Λιγκ και μετά έπεσε. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Βισκαδούρο και Ζαχαριουδάκη. Φτάνει κάποιος διαιτητής στο όνειρό του και όταν κάποιος θέλει να είναι μοναχοκόκορας, ή να εξυπηρετεί συμφέροντα του διαλύει τα όνειρα».

Σήμερα ή αύριο θα σταλεί σε όλα τα σωματεία της Α1 ΕΠΣΗ επιστολή για να καταγράψουν τις προτάσεις τους μέχρι 10 Ιουλίου για πλέι οφ ή όχι στο πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί με 16 ομάδες.

Ιδιαίτερη αναφορά ο κ. Τζώρτζογλου έκανε στην Περιφέρεια Κρήτης και στους Σταύρο Αρναουτάκη και Νίκο Συριγωνάκη, για τους οποίους είπε ότι βρίσκονται κοντά στο τοπικό ποδόσφαιρο ενώ φέτος η Περιφέρεια έχει δεσμευτεί να δώσει μπάλες σε όλα τα σωματεία.

Πηγή: patris.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή