Εγκρίθηκε οριακά η προκήρυξη της SL1, πέφτει ένας, μπαράζ ο προτελευταίος

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα των προκηρύξεων της Super League 1 και της Super League 2. Ως γνωστόν η Super League 1 στην προκήρυξή της προβλέπει τον υποβιβασμό μίας ομάδας και αγώνα μπαράζ για την προτελευταία της κατάταξης με τη δεύτερη της Super League 2. Αντίθετα η δεύτερη τη τάξει κατηγορία στη δική της προκήρυξη είχε συμπεριλάβει τον απευθείας προβιβασμό των δύο πρώτων ομάδων.

Αναγκαστικά το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, η οποία εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλο ντέρμπι, αφού επικράτησε με ψήφους εννιά έναντι οχτώ η πρόταση της Super League 1. Αυτό σημαίνει ότι την ερχόμενη σεζόν ο 13ος της Super League 1 θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Υπέρ της προκήρυξης της Super League 1 τάχθηκαν οι Νίκος Βακάλης, Τάκης Παπαχρηστου, Μηνάς Λυσσάνδρου, Περικλής Λασκαράκης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιωτης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Σταύρος Ψαρόπουλος και Στέργιος Αντωνίου.

Την απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της SL 2 ψήφισαν οι Κώστας Βρακάς, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Πανίδης, Λεωνίδας Θωμαιδης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχη ψηφοφορία πέρυσι, όπου και πάλι υπήρχε διαφωνία μεταξύ των δύο κατηγοριών, είχε κερδίσει η Super League 2, με συνέπεια να διεξαχθεί μπαράζ ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πλατανιά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή