Εγκρίθηκε το -6 για τη μη αδειοδότηση – Σχέδιο δράσης κατά της χειραγώγησης αγώνων

Print Friendly, PDF & Email

Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα (26/11) πέρα από την απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία με τον Ιωάννη Τσαχειλίδη, εγκρίθηκε η εισήγηση που της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για τον κανονισμό αδειοδότησης, άρα σημαίνει ότι διατηρείται το -6 ως τιμωρία για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια.

Επίσης η ΕΠΟ ενημερώνει πως προχωράει σε νέο σχέδιο δράσης κατά της χειραγώγησης αγώνων, το οποίο έχει εγκρίνει και η UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κκ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι, Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου, καθώς και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Ενεκρίθη ο κανονισμός αδειοδότησης της Super League περιόδου 2018-19, ως εισήχθη στην Ε.Ε. μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Ενεκρίθη το νέο σχέδιο δράσης της Ομοσπονδίας κατά της χειραγώγησης αγώνων. Το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από την UEFA.

Καταγγέλλεται «για σπουδαίο λόγο» η συνεργασία με το μέλος της Κ.Ε.Δ. κ. Ιωάννη Τσαχειλίδη.

Ενεκρίθη η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων για τις νησιωτικές ΕΠΣ στη Σύρο στο διάστημα 4-14 Ιανουαρίου 2019.

Ενεκρίθη το πλάνο ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου περιόδου 2018-19».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή