Εκανε τον αστυνομικό για να πηγαίνει με γυναίκες και να τους τρώει λεφτά!

Print Friendly, PDF & Email

Ένας νεαρός Ινδονήσιος διαπιστώνοντας την πέραση που έχουν στις γυναίκες της πατρίδας του οι ένστολοι, σκαρφίστηκε μια ιδέα που θα τον βοηθούσε να αυξήσει τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο.

Τους τελευταίους μήνες ο Ari Septian Pratama παρίστανε τον αστυνομικό στην πόλη Παλεμπάνγκ απ’ όπου κατάγεται.

Με την στολή του που αγόρασε με δανεικά έναντι 345 δολαρίων και το άκρως ρεαλιστικό, αλλά ψεύτικο περίστροφο, έπαιζε μια χαρά το ρόλο, έχοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

Άλλωστε, όπως είπε κατά τη σύλληψή του στις αρχές, ο στόχος του εξ αρχής ήταν να «κατακτά» γυναίκες. Στην πραγματικότητα όμως εκμεταλλευόταν στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονταν φορώντας τη στολή, καθώς χρησιμοποιούσε τις κοπέλες που γνώριζε για να του νοικιάζουν πολυτελή αυτοκίνητα και να τον… χρηματοδοτούν για να κάνει μεγάλη ζωή.

Στα θύματά του ο 21χρονος συστηνόταν ως Δρ. Julian Saputra. Τους έλεγε πως είναι ιατροδικαστής της αστυνομίας και γιος του τοπικού επικεφαλής της αστυνομίας κερδίζοντας έτσι το σεβασμό και το θαυμασμό τους.

Κάποια στιγμή όμως την πάτησε όταν μια από τις «κατακτήσεις» του άρχισε να τον υποψιάζεται και ζήτησε να μάθει από την αστυνομία αν όντως υπάρχει αξιωματικός με το όνομα που της είχε πει. Προφανώς και δεν υπήρχε τέτοιο όνομα στην υπηρεσία οπότε αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο απατεώνας.

Οι αρχές τελικά τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν την Δευτέρα 26/11 σε νοσοκομείο φορώντας τη στολή του.

Στην απολογία του επέμεινε πως ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε τα θύματά του για να κερδίσει χρήματα, ωστόσο τουλάχιστον δύο γυναίκες που εξαπατήθηκαν κατέθεσαν πως τις συνόδευε σε ATM για να σηκώσουν χρήματα τα οποία του τα έδιναν.

«Υποσχέθηκα σε πολλές από αυτές ότι θα τους κάνω πρόταση γάμου. Ειλικρινά δεν τους πήρα χρήματα, αλλά κοιμήθηκα με τις περισσότερες από αυτές. Κάποιες ήταν ήδη αρραβωνιασμένες», δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή