Εκανε 1.300 χλμ με το ποδήλατο για να πάρει μέρος σε αγώνα τον οποίο νίκησε

Print Friendly, PDF & Email

Αυτό που έκανε ο Κάιλ Μέσιερ από το Κεμπέκ δεν το λες και εύκολο. Μέσα σε λίγα 24ωρα κάλυψε συνολικά 1.300 χιλιόμετρα με το ποδήλατό του προκειμένου να πάρει μέρος στον ποδηλατικό αγώνα Big Red Gravel Run, τον οποίο μάλιστα νίκησε!

Ο 31χρονος ποδηλατούσε επί τρεισήμισι μέρες στην ύπαιθρο του Κεμπέκ καλύπτοντας 650 χιλιόμετρα για να φτάσει στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.
Ο αγώνας μήκους 100 χιλιομέτρων διεξήχθη σε χωματόδρομους και ο Καναδός, μηχανικός ποδηλάτων στο επάγγελμα, τερμάτισε πρώτος.

Μετά το πέρας της κούρσας, πανηγύρισε τη νίκη του τρώγοντας πίτσα και αφού ξεκουράστηκε για λίγες ώρες, καβάλησε ξανά το ποδήλατό του για να επιστρέψει στη βάση του καλύπτοντας άλλα 650 χιλιόμετρα.

Ο νεαρός άνδρας ειδικεύεται στις μεγάλες αποστάσεις καθώς στο παρελθόν πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο ταξιδεύοντας με το ποδήλατό του στα βουνά της Νότιας Αμερικής.

«Είμαι χαρούμενος, δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα ο αγώνας. Ήταν σαν να λέμε “οκ, χαλαρά”. Έκανα αυτό ακριβώς που είχα θέσει ως στόχο για να κάνω ερχόμενος εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 31χρονος στην εφημερίδα «Record».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή