Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ και Μελετλίδη

Print Friendly, PDF & Email

Πριν την εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο ντέρμπι, προηγήθηκαν αυτές για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ, στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και του φροντιστή του “δικεφάλου του Βορρά” Ι. Μελετλίδη, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

“Απαράδεκτη η πειθαρχική δίωξη”

Για την πρώτη υπόθεση, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, κ. Μπίρδας, δήλωσε: «Η άσκηση της πειθαρχικής δίωξης είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να απορριφθεί. Για την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρέπει να πούμε ότι όλες έχουν απορριφθεί κατά το παρελθόν αν δεν είναι υπέρ του εγκαλουμένου. Επικαλούμαστε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την μη ευθύνη της ομάδας μας».

Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού (έχει προχωρήσει σε πρόσθετη παρέμβαση) Αργύρης Λίβας, ισχυρίστηκε: «Γνωρίζαμε ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και σε άλλες καταγγελίες που έχουμε κάνει δεν μας απαντάει ο κ. εισαγγελέας. Ακόμα και το έγγραφο που στέλνει σε εσάς, αναφέρει ότι πάει στο αρχείο. Έχουμε καταθέσει και φωτογραφικό υλικό αλλά δεν έχει μπει στον κόπο να μας απαντήσει.

Κάνουμε μια καταγγελία και πρέπει το αρμόδιο όργανο να μας απαντάει. Εμείς έχουμε καταθέσει και σε εσάς και στον υπεύθυνο άσκησης το υλικό από φωτογραφίες και βίντεο».

“Ζητάμε την απαλλαγή του Μελετλίδη”

Για την υπόθεση του Ι. Μελετλίδη, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Από τη συμπλήρωση του αξιωματούχου του αγώνα, του διαιτητή, η εξύβριση θα πρέπει να απευθύνεται σε κάποιον.

Ο κ. Μελετλίδης είχε απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο και ανέφερε την κουβέντα που γράφει ο διαιτητής. Εξέφρασε δυσαρέσκεια για τις συνθήκες και όχι προς το διαιτητή, άρα δεν υπάρχει εξύβριση και ζητάμε την απαλλαγή του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή