Εκλέχθηκε πρόεδρος στην ομοσπονδία της Μάλτας ο Βασάλο, παραιτείται από τη FIFA

Print Friendly, PDF & Email

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο, που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το ελληνικό ποδόσφαιρο, εκλέχθηκε νέος πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 20 Ιουλίου και ο Βασάλο αναδείχθηκε πρόεδρος με 83 ψήφους έναντι 54 του αντιπάλου του, Κρις Μπόνετ. Η εκλογή του Βασάλο σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Μάλτας αλλάζει πρόεδρο έπειτα από εννιά χρόνια με τον Νόρμαν Ντεμάγιο να παραδίδει τη σκυτάλη.

Μετά την εκλογή του, ο Βασάλο τόνισε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν το έκαναν. Ολοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να το βελτιώσουμε. Θα ενημερώσω τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ότι μετά την εκλογή μου ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Μάλτας θα παραιτηθώ από το πόστο μου στη FIFA».

Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι η FIFA θα πρέπει να αναζητήσει αντικαταστάτη του Βασάλο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαλτέζος παράγοντας είχε έρθει στην Ελλάδα τον Μάιο και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία είχε ανακοινώσει την παραμονή του Περέιρα στην ΚΕΔ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή