Εκλεισε στόματα ο Γκεστράνιους στην Τούμπα, κανένα παράπονο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν, με τον Φιλανδό Ματίας Γκεστράνιους να περνάει απαρατήρητος, βάζοντας τέλος στις φωνές που ακούστηκαν για τον ορισμό του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και οι τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών κινήθηκαν σε αγνωστικούς ρυθμούς, με το κλίμα ήταν θετικό τόσο μεταξύ των ποδοσφαιριστών όσο και μεταξύ των παραγόντων.

Ολα αυτά έγιναν παρουσία του προέδρου της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιερα, αλλά και του επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπερτ, οι οποίοι μετά το ματς πήγαν στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Ετσι, η αντιμετώπιση του Γκεστράνιους και των βοηθών του έρχεται να προστεθεί στην παρουσία του Μπορμπαλάν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου, με την ΚΕΔ να εμφανίζεται δικαιωμένη με την επιλογή της να προχωρά σε ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Περισσότερα αναφορικά με την εικόνα των διαιτητών σε όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής που έγιναν το Σαββατοκύριακα θα διαβάσετε αύριο στη στήλη του SoccerPlus, Master REF

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή