Εκλογές σε τρεις ΕΠΣ με “one man show” για Βακάλη, Γαβριηλίδη και Διακοφώτη

Print Friendly, PDF & Email

Παράσταση για έναν ρόλο αποτελούν οι εκλογές που θα γίνουν την Παρασκευή 9/2 στις ΕΠΣ Δωδεκανήσου και Θράκης και το Σάββατο 10/2 στην ΕΠΣ Σάμου.

Πρόκειται για τις πρώτες εκλογές που γίνονται σε Ενώσεις (σ.σ. είχαν προηγηθεί και οι εκλογές στην ΕΠΣ Πέλλας, όπου επανεξελέγη ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστ. Αντωνίου) μετά την εκλογή της διοίκησης της ΕΠΟ, τον περασμένο Αύγουστο και οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον, που είχε φτάσει στο απόγειό του το 2016, έχει πλέον ατονήσει.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: «Τελείωσε» τις εκλογές πριν καν γίνουν ο Διακοφώτης

Ο συνδυασμός του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Π. Διακοφώτη, κατεβαίνει στις εκλογές χωρίς αντίπαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση που έγινε για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου δεν έτυχε θερμής υποδοχής από τα σωματεία και γι’ αυτό δεν κατατέθηκαν άλλες υποψηφιότητες.

ΕΠΣ Θράκης: Ο αντίπαλος του Γαβριηλίδη έμεινε στις μηνύσεις

Ο από το 2002 πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Δ. Γαβριηλίδης, θα επανεκλεγεί στις αυριανές εκλογές για πέμπτη φορά. Προς στιγμήν πρόθεση να διεκδικήσει την Ένωση είχε εκδηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων, Μιχάλης Κακουλίδης, ο οποίος τελικά δεν κατέθεσε υποψηφιότητα, αλλά έχει καταθέσει μηνύσεις κατά της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΟ για το θέμα της τιμωρίας της ομάδας του λόγω της αναγραφής «πολιτικού μηνύματος» στη φανέλα.

Για τις εννιά θέσεις του Δ.Σ. ανακηρύχθηκαν ισάριθμοι υποψήφιοι, οπότε όλοι θα εκλεγούν και όλοι είναι της ομάδας του Μάνου Γαβριηλίδη, που πάει ολοταχώς για την πέμπτη θητεία του ως πρόεδρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανακήρυξη επιτυγχάνεται και ανανέωση στο Δ.Σ. κατά περίπου 50% αφού οι τέσσερις από τους εννιά υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα.

ΕΠΣ Σάμου: Ο αντιπρόεδρος αποσκίρτησε αλλά δεν βρήκε σωματεία

Στην ΕΠΣ Σάμου, στην οποία πρόεδρος είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Ν. Βακάλης, επιχειρήθηκε να συγκροτηθεί αντίπαλη παράταξη με επικεφαλής τον νυν αντιπρόεδρο της Ένωσης. Όμως η προσπάθεια απέτυχε παταγωδώς, αφού δεν βρέθηκαν σωματεία για να τη στηρίξουν, αλλά ούτε καν ένα σωματείο για να υποδείξει τον ίδιο (τον αντιπρόεδρο) ως υποψήφιο.

Κατά συνέπεια οι εκλογές του Σαββάτου θα είναι μια τυπική αλλά υποχρεωτική νομιμοποιητική διαδικασία για την επανεκλογή του Ν. Βακάλη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή