Εκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαϊάς

Print Friendly, PDF & Email

Από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας γίνεται γνωστό ότι τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά στην κατάμεστη αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών μας σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Το παρών έδωσαν σχεδόν όλοι οι Διαιτητές και Παρατηρητές του Συνδέσμου ενώ το Δ.Σ. ( Πρόεδρος Σταθόπουλος Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας Ρηγόπουλος Ιωάννης, Ταμίας Τηλιγάδας Σωτήρης, Έφορος Λέσχης Παπαγιαννόπουλος Ανδρέας, Μέλος Τζουανόπουλος Γαβριήλ) υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους και τα μέλη του.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σταθόπουλο Γεώργιο, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αχαΐας κ. Βουκελάτος Βασίλειος ο οποίος μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ σύντομο λόγο απεύθυνε ο Αναπλ. Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Αχαϊας κ. Σαρρής Δημήτριος, όπως και ο Αρχιδιαιτητής της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Αχαϊας κ. Τριανταφύλλης Ανδρέας.

Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε μαζί με μία συμβολική κίνηση από τον Πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ενώ σε όλους εντός της αίθουσας μοιράσθηκαν 150 ατομικά κομμάτια από την πίτα, όπου μετά από κλήρωση τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από μία δωροκάρτα.

Στην εκδήλωση με την παρουσία τους μας τίμησαν από την πλευρά της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ο Αντιπρόεδρος κ. Βουκελάτος Βασίλειος και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Σαρρής Δημήτριος, οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου ο κ. Παπανικολάου Δημήτριος, ο κ. Ανδριόπουλος Παναγιώτης και ο κ. Μεσάζος Κων/νος.

Επίσης παρών ήταν ο Αρχιδιαιτητής της Ε.Δ./ Ε.Π.Σ.Αχαΐας κ. Τριανταφύλλης Ανδρέας, μαζί με τα μέλη κ. Τηλιγάδα Σωτήρη και κ. Παπαντωνόπουλο Ιωάννη.

Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν ο δημοσιογράφος κ. Μάλλιος Παναγιώτης.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Αχαΐας ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, και δίνει ραντεβού για του χρόνου.

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Αχαΐας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή