Εκτακτη συνάντηση στην ΕΠΟ, ενοχλημένο το ΔΣ με την κυβερνητική παρεμβατικότητα

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί στην ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2) για το τρέχοντα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση θα γίνει μετά από πρωτοβουλία του προέδρου, Βαγγέλη Γραμμένου και παρόντα θα είναι τα στελέχη της Ομοσπονδίας, καθώς υφίσταται μεγάλη ενόχληση στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο.

Ο προβληματισμός αυτός έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η ΕΠΟ παρότι έχει εκλεγμένη διοίκηση δεν κλήθηκε ποτέ από την κυβέρνηση για τις τρέχουσες συζητήσεις και δίνεται η αίσθηση πως η νυν κυβέρνηση αντικαθιστά την διοίκηση της ΕΠΟ, μπαίνοντας ως απευθείας συνομιλήτρια με τις FIFA / UEFA.

Παράλληλα υπάρχει δυσαρέσκεια και για την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Προ ημερών μάλιστα και ενώ είχε προκύψει η κυβερνητική παρέμβαση με την κατάθεση της τροπολογίας που αφορούσε τις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ υπήρξε άτυπη συνάντηση στελεχών της ΕΠΟ με τον υπερσύμβουλό της, Πετρ Φούσεκ.

«Πείτε μας ποιο είναι το θέμα και… σερνόμαστε εμείς ως ΕΠΟ; Ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς; Θέσατε εσείς ως FIFA / UEFA θέμα της διοίκησης και της ΕΠΟ;», ειπώθηκε προς τον Φούσεκ. «Εμείς δεν έχουμε βάλει κανένα τέτοιο θέμα. Δεν έχει τεθεί θέμα διοίκησης ΕΠΟ», απάντησε ο Πετρ Φούσεκ.

Στις τάξεις της ΕΠΟ εξετάζουν πλέον με ποιο τρόπο και αν θα αντιδράσουν στην κυβερνητική παρεμβατικότητα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή