Αρχική ΕΠΟ Εθνικές Ομάδες Αγώνα δρόμου για το Βέλγιο ο Μήτρογλου, πρώτη κλήση για Μπουχαλάκη

Αγώνα δρόμου για το Βέλγιο ο Μήτρογλου, πρώτη κλήση για Μπουχαλάκη

Ο Μίκαελ Σκίμπε γνωστοποίησε τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής μας κόντρα στην Εσθονία (31/08) και το Βέλγιο (03/07) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός συμπεριέλαβε και τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα χάσει σίγουρα το ματς με την Εσθονία, ωστόσο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με το Βέλγιο. Σημειώνεται ότι εκτός από το ματς με την Εσθονία είναι και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος. Ο αρχηγός βέβαια της Ντόρτμουντ θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στο Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα ο Σκίμπε κάλεσε για πρώτη φορά στην «γαλανόλευκη» τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Αγγλία με τη φανέλα της Νότιγχαμ, ενώ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης και Παναγιώτης Ταχτσίδης, καθώς εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Στην αποστολή της Εθνικής υπάρχει μία εκκρεμότητα με τον τρίτο τερματοφύλακα, η οποία αναμένεται να διευθετηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, με τον Γιάννη Ανέστη της ΑΕΚ να είναι φαβορί για να καλύψει το κενό.

Exit mobile version