Ελληνοκύπριος ο οπαδός που πέταξε την μπανανόφλουδα στον Ομπαμεγιάνγκ

Print Friendly, PDF & Email

Ο οπαδός της Τότεναμ που πέταξε μπανανόφλουδα στον Ομπαμεγιάνγκ στο ντέρμπι με την Αρσεναλ και τιμωρήθηκε από τον σύλλογο με δια βίου αποκλεισμό από τους αγώνες των «σπιρουνιών» υποστήριξε πως δεν είναι ρατσιστής, δήλωσε ελληνοκύπριος, το όνομά του είναι Αβέρωφ Παντελή, είναι 57 ετών και πατέρας τριών παιδιών από το Νόριτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι Ελληνοκύπριος. 100% δεν είμαι ρατσιστής. Ορκίζομαι στη ζωή των παιδιών μου ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απολογούμαι αν προσέβαλα τον οποιονδήποτε από τα δυο κλαμπ, ειδικά στην Τότεναμ. Ήταν τρελό αυτό που έκανα και δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Κατηγορήθηκα ότι πέταξα ένα αντικείμενο. Δεν κατηγορούμαι για οτιδήποτε ρατσιστικό. Η αστυνομία δέχτηκε ότι δεν ήταν κάτι ρατσιστικό. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και ειλικρινά συγγνώμη.

Χωρίς να το σκεφτώ, έπιασα τη μπανάνα και την πέταξα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν την πέταξα στους παίκτες. Είναι κάτι εκτός του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα την οποιαδήποτε ρατσιστική σύνδεση».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή