Εμπλέκουν τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον σε… στημένο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ

LONDON, ENGLAND - APRIL 19: Sir Alex Ferguson of Manchester United watches from the touchline during the FA Cup sponsored by e.on Semi-Final match between Everton and Manchester United at Wembley Stadium on April 19, 2009 in London, England. (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)
Print Friendly, PDF & Email

Ιταλός μάνατζερ φέρεται να αποκάλυψε ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον εξαγοράστηκε για να επηρεάσει έναν αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Αγγλία είναι σε εξέλιξη δίκη με κατηγορούμενο τον Ιταλό ατζέντη Τζουζέπε Παλιάρα. Μία από τις μάρτυρες κατηγορίας είναι η Αγγλίδα δημοσιογράφος Κλερ Νιούελ, η οποία του είχε συστηθεί σαν επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στο ποδόσφαιρο.

Η δημοσιογράφος κατέθεσε όσα φέρεται να της είχε πει ο Παλιάρα. «Προς το τέλος της συνάντησης, ο Παλιάρα είπε διάφορα για τον σερ λΑλεξ Φέργκιουσον, ενδεχομένως για να εντυπωσιάσει ή επειδή ήταν αλήθεια».

Ο Ιταλός μάνατζερ φέρεται να είπε πως πριν από ένα παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησε από τον Φέργκιουσον να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα με αντάλλαγμα ένα χρυσό Rolex, αλλά και χρήματα για διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Πηγή: sport-fm.com.cy

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή