Ενδιαφέρονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στην Πορτογαλία

Print Friendly, PDF & Email

Το ενδιαφέρον των Πορτογάλων φαίνεται πως έχει εγείρει η παρουσία των Πορτογάλων τεχνικών στους πάγκους των τριών μεγάλων ομάδων της Super League 1 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sportime» υπάρχουν διεργασίες για να αποκτηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sportime», υπάρχουν διεργασίες, προκειμένου να αποκτηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Σκοπός, φυσικά, είναι να μεταδίδονται ζωντανά οι αγώνες από το ελληνικό πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, προκειμένου το κοινό της χώρας να παρακολουθεί αντίστοιχα τις προσπάθειες των ομάδων των Αμπέλ Φερέιρα, Πέδρο Μαρτίνς και Μιγκέλ Καρντόσο.

Η ίδια πληροφορία αναφέρει, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, αλλά υπάρχει συζήτηση, με τους Πορτογάλους να ενδιαφέρονται πραγματικά να δείχνουν ζωντανά τους αγώνες των τριών ομάδων.

Όλες τους μάλιστα αναφέρει το ρεπορτάζ πως είναι ενήμερες για το ζήτημα και θα φανεί άμεσα κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα αυτό το αίτημα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή