Αρχική ΕΠΟ Κύπελλο Ελλάδας Ενταση στο ΟΑΚΑ, προειδοποίηση της Αστυνομίας για εκκένωση (vid)

Ενταση στο ΟΑΚΑ, προειδοποίηση της Αστυνομίας για εκκένωση (vid)

Ενταση επικράτησε λίγο πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, παρότι ο αγώνας θα γίνει παρουσία μόλις 1040 θεατών.

Συγκεκριμένα οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με προσκλήσεις μπήκαν στη θύρα των επισήμων και όχι σε αυτές πους τους αντιστοιχούσαν δεξιά και αριστερά της θύρας των επισήμων με συνέπεια να βρίσκονται αρκετά κοντά. Αυτό εκ των πραγμάτων έχει προκαλέσει ένταση με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν «γαλλικά», ενώ ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν αντεγκλήσεις και με δημοσιογράφους.

Αμεση ήταν η επέμβαση των ΜΑΤ, που μπήκαν ανάμεσα στους φίλους των δύο ομάδων, ενώ στον χώρο έσπευσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η αστυνομία ωστόσο βλέποντας ότι υπάρχει κίνδυνος να εκτραχυνθεί η κατάσταση ζήτησε με ανακοίνωση μέσω των μεγαφώνων του ΟΑΚΑ οι οπαδοί των δύο ομάδων να μετακινηθούν στις θύρες που τους αντιστοιχούν, σε διαφορετική περίπτωση θα δώσει εντολή να εκκενωθούν οι κερκίδες!

Τελικά ο τελικός ξεκίνησε χωρίς άλλα παρατράγουδα και στην προκαθορισμένη ώρα του, χωρίς ωστόσο οι οπαδοί των δύο ομάδων να μετακινούνται στις θύρες που έπρεπε.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο τμήμα Ρ2 της θύρας των VIP, με τη σειρά τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο τμήμα Ρ1 των VIP και ανάμεσα βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ και επίσημοι της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος.

Κανονικά οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έπρεπε να βρίσκονται στη θύρα 31 και οι αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ στη θύρα 23.

Exit mobile version