Βαθμολογία: Αριστο ντεμπούτο ο Φωτιάς, αντέχει ο Κομίνης, υποχώρησε ο Τσαμούρης

Print Friendly, PDF & Email

Πέρα από τη διαιτησία του Ιταλού Ντοβέρι, στην 7η αγωνιστική ξεχώρισε και το ντεμπούτο του διαιτητή Φωτιά, ο οποίος με την απόδοσή του στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός πέρασε κατευθείαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πάντα με βάση την αξιολόγηση των κριτών του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη και Κώστα Ακρίδα.

Από εκεί και πέρα ο Κομίνης δείχνει να αντέχει παρότι είναι πιο «παιγμένος» διαιτητής φέτος έχοντας ήδη τέσσερις ορισμούς ως πρώτος ρέφερι. Με το 8,20 λοιπόν που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το ΑΕΛ – Λαμία εξακολουθεί να έχει μέσο όρο άνω του 8,00.

Θετικά τα μηνύματα και για τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος έπειτα από το 8,30 που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΠΑΟ – Πανιώνιος.

Αντίθετα ο χαμένος της 7ης αγωνιστικής ήταν ο Τσαμούρης καθώς βαθμολογήθηκε με 7,80 από τον Κώστα Ακρίδα για το Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και ως εκ τούτου υποχώρησε.

Τέλος, συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις ο διαιτητής Γρατσάνης με συνέπεια να σταθεροποιηθεί στην προτελευταία θέση έπειτα από το 7,00 που απέσπασε για το Απόλλων – ΑΕΚ από τον Κώστα Ακρίδα.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή