«Ενωμένοι για την ανάδειξη και προάσπιση της Ρεθυμνιώτικης Διαιτησίας»

Print Friendly, PDF & Email

Tις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Ρεθύμνου, Μιχάλης Βοσκάκης, μετά τη συγκρότηση του νέο Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, το οποίο προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 18/3 και 25/3.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Συνδέσμου, σήμερα 25/03/2019 συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. ΣΔΠΡ και έχει ως εξής:
Πρόεδρος ΔΣ : Μιχαήλ ΒΟΣΚΑΚΗΣ
Αντιπρόεδρος ΔΣ : Βασίλειος ΓΑΓΑΝΗΣ
Γενικός Γραμματέας : Νικόλαος ΣΑΡΗΣ
Ταμίας: Ιωάννης – Νικόλαος ΧΑΤΖΗΜΠΕΚΙΑΡΗΣ
Έφορος : Ιωάννης ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
Μέλη : Κωνσταντίνος ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ, Γεώργιος – Μάριος ΒΥΖΙΡΓΙΑΝΑΚΗΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σήμερα είναι διπλή εορτή πρώτα για την Πατρίδα μας, λόγω της Εθνικής μας Απελευθέρωσης και Ανεξαρτησίας και φυσικά και για την Εκκλησία μας που γιορτάζει το Χαρμόσυνο Μήνυμα της «Θείας Ενσάρκωσης».

Χρόνια Πολλά Ελλάδα κι Έλληνες Χριστιανοί. Στα Γραφεία μας, μόλις ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επαναληπτική ψηφοφορία για τις προγραμματισμένες «εργασίες» της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου καθώς και οι Αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Σ.Δ.Π.Ρ. από την 18η & 25η-03-2019.

Η προσέλευση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και μετά από Δημοκρατικές διαδικασίες όλα εξελίχθηκαν ομαλά και στις δύο ψηφοφορίες. Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεκλεγέντες συναδέλφους μου.

Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι μας, συνεχίζουμε ενωμένοι, με τον ίδιο ζήλο και με ομόνοια μεταξύ μας, γι’ αυτό που πραγματικά αγαπάμε και ονομάζεται Ελληνική Διαιτησία.

Η ανάδειξη και προάσπιση της Ρεθυμνιώτικης Διαιτησίας είναι βασικό μέλημα όλων μας και ιδιαίτερα εγώ σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και διαιτητική αλληλεγγύη μεταξύ των Μελών μας, έχοντας φυσικά παράλληλη στήριξη και αγαστή συνεργασία τόσο με την Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ. όσο και με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Ρ.».

Μιχαήλ Γ. ΒΟΣΚΑΚΗΣ

Πρόεδρος Δ.Σ ΣΔΠΡ

π. Διαιτητής Super League 2009/2017

Πηγή: parapolitikakritis.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή