«Εξήγησα στους παίκτες μου την εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή»

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, δήλωσε πως εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πώς έχει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν εύκολο για εμάς το παιχνίδι, μπήκαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε νωρίς. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Κερδίσαμε το παιχνίδι και περιμένουμε τα πλέι οφ να ξεκινήσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και βάλαμε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ στο πρωτάθλημα. Ο σχηματισμός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, αλλά έπρεπε να παίξουν τα παιδιά. Δοκίμασα παιδιά σε κάποιες θέσεις. Στα πλέι οφ θα χρησιμοποιηθούν όλοι. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα».

Για τον Στάικο: «Θέλει τον χρόνο του, είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει καλή τεχνική, πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του. Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία που πέρασε. Προσπαθεί και δουλεύει καλά. Αν συνεχίσει να δουλεύει και βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του, γιατί όχι, να είναι ένα σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Για την ΑΕΛ: «Περίμενα ότι θα πήγαινε καλύτερα. Αυτή την εντύπωση είχα στην αρχή. Στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε καλά. Είναι καλό που κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Αγχώθηκαν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Η ΑΕΛ έχει βαριά φανέλα και ιστορία και είναι καλό που βρίσκεται στους μεγάλους».

Για το πως θα δώσει κίνητρο: «Την Παρασκευή είπα κάποια πράγματα στους παίκτες. Πως είναι η εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Τους είπα ότι αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν. Ξέρουμε ποια είναι τα δεδομένα. Θα δούμε. Τα πλέι οφ είπα ότι ίσως δεν είναι τόσο σημαντικά, αλλά δεν θα είμαστε αδιάφοροι. Είμαστε μεγάλος σύλλογος και πρέπει να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή