Εξασφάλισαν την άνοδο στην Football League Θεσπρωτός Ιωνικός και Τριγλία

Print Friendly, PDF & Email

Την άνοδο στη Football League πανηγυρίζουν από το απόγευμα της Κυριακής οι Ιωνικός Θεσπρωτός και Τριγλία μετά από τα αποτελέσματα των μπαράζ της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες για τον Ιωνικό.

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 του Αιολικού στον επαναληπτικό του 2-2 της Μυτιλήνης και πήρε την άνοδο για τη Football League επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από οκτώ χρόνια.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ με αυτογκόλ του Μπούζουρα. Ο Ιωνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 38′ όταν ο Κουϊρουκίδης στο λάθος γύρισμα του Κρητικού και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κουμπά.

Θεσπρωτός και ΠΟ Τριγλία για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Football League.

Ιστορία έγραψαν οι Τρίγλια και Θεσπρωτός, καθώς κατέκτησαν την άνοδο στη Football League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η ομάδα της Χαλκιδικής επικράτησε 1-0 του Νέστου στη Χρυσούπολη, με το 0-0 του πρώτου αγώνα να της δίνει το εισιτήριο, στα μπαράζ ανόδου των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής. Το τέρμα ανόδου της Τρίγλιας πέτυχε στο 45’ ο Ντούνγκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Θεσπρωτός νίκησε για δεύτερη φορά τη Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά εντός έδρας, και πήρε την άνοδο.

Η ομάδα από την Ηγουμενίτσα είχε επικρατήσει στο Πανθεσσαλικό 1-0 και στον επαναληπτικό, ο Μπίκας με δύο γκολ (43’, 86’) έστειλε την ομάδα στη Football League, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή