Εξώδικο Κισσαμικού με διορία τριών ημερών για την υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον ΠΑΣ Γ ιάννινα, ήταν η σειρά του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού να αντιδράσει για την καθυστέρηση της υπογραφής της τηλεοπτικής σύμβασης.

Οι Κρητικοί απέστειλαν εξώδικο στην ΕΡΤ, το οποίο κοινοποίησαν και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ζητώντας μέσα σε τρεις ημέρες να έχει διευθετηθεί το ζήτημα.

Στο εξώδικο μέρος του οποίου δηλοσιεύει η Ωρα των Σπορ αναφέρουν:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ εντονότατα για την παντελώς αυθαίρετη και καταχρηστική άρνησή σας να υπογράψετε ως είχατε υποχρέωση, τιε αντίστοιχες συμβάσεις παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτωντων ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα τηε Super League 2,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, άμεσα και το αργότερο εντόε τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας, υλοποιήσετε τιε δεσμεύσεις που αναλάβατε με το από 10-8-2018 Προσύμφωνο και να υπογράψετε τις αντίστοιχεε συμβάσεις τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα τηε Super League 2.

Άλλως, σε περίπτωση αρνήσεώς σας, ΣΑΣΔΗΑΩΝΟΥΜΕ με την παρούσα μας ότι θα ευρεθούμε εις την πολύ δυσάρεστη θέση να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την προάσπιση των συμφερόντων μας και την διεκδίκηση με κάθε νόμιμο μέσο πάσης θετικής και αποθετικής ζημίας που ήθελε υποστούμε».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή