Εξώδικο στα ΜΜΕ ο Γιαννακόπουλος για τις αναρτήσεις στο Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Η πληρεξούσια δικηγόρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ, με το οποίο ζητάει να μην δημοσιεύονται και αναπαράγονται οι αναρτήσεις και τα μηνύματα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γιαννακόπουλος είχε χαρακτηρίσει μέσω Instagram «ξευτίλα» τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, ωστόσο στη συνέχεια επανήλθε με διευκρινιστική δήλωση, με την οποία ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να μειώσει την Ένωση και τη σέβεται απόλυτα.

Μεταξύ άλλων το εξώδικο αναφέρει:

: «Προσφάτως ενεργοποίησα και διατηρώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram τον προσωπικό μου λογαριασμό με όνομα “dpg7000”, στον οποίο εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις μία δεδομένη χρονικά στιγμή. Ενόψει της προστασίας της προσωπικότητάς μου, αλλά και της διαφύλακης της προσωπικής και ιδιωιτκής μου ζωής, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να παραλείπετε οποιαδήποτε δημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναφορά σε αναρτήσεις/σχόλια του ως άνω προσωπικού λογριασμού, σε περίπτωση δε που έχετε ήδη προβεί σε τέτοιες ενέργειες, σας καλώ να διαγράψετε κάθε σχετική δημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναφορά εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών από τη λήψη της παρούσας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή