Επίθεση αγνώστων στο ταξί των διαιτητών του Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα – Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα

Print Friendly, PDF & Email

Επίθεση από δύο κουκουλοφόρους δέχτηκαν χθες το βράδυ οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, όπου τραυματίστηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Επίθεση δέχτηκαν κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο οι διαιτητές της Euroleague (ήταν στο ίδιο ταξί και ο Νίκος Πιτσίλκας, παρατηρητής διαιτησίας) και του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, ενώ τραυματίστηκε ο Λουίτζι Λαμόνικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κουκουλοφόροι έσπασαν με σφυρί το τζάμι του οχήματος στο οποίο επέβαιναν οι διαιτητές κι ενώ είχαν φύγει από το γήπεδο και κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο τους, όντας στο ύψος του «Υγεία».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος αλλά κι άλλοι παράγοντες του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο ενώ ο πρώτος κατέφθασε στο σημείο όπου έγινε το συμβάν, μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις που πήραν καταθέσεις.

Εκεί βρέθηκαν επίσης από τα πρώτα λεπτά του συμβάντος ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ, Μιχάλης Γεωργαντής κι η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας της Ευρωλίγκας, Θάλεια Μήτση.

Η Ευρωλίγκα διενεργεί ήδη έρευνα και συλλέγει πληροφορίες προκειμένου να ενημερωθεί επακριβώς για ό,τι συνέβη.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή