Επίθεση ΑΕΛ σε Παπαπέτρου, Ζαχαριάδη, Περέιρα και προειδοποίηση για νέες μηνύσεις!

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ ακόμη είναι νωπή η αλλαγή απόφασης της πλειοψηφίας των διαιτητών και βοηθών της πρωτης κατηγοριας, που ήραν την απόφαση για αποχή, η ΑΕΛ, που κράτησε αποστάσεις από τις υπολοιπες ομάδες του συνεταιρισμού, οι οποίες έδωσαν το παρών στο ΔΣ της Δευτέρας 30/12 σχετικά με τις μηνύσεις κατά διαιτητών και τις ανακοινώσεις εναντίον τους, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτίθεται στους Παπαπέτρου, Ζαχαριάδη και Περέιρα, προειδοποιώντας για νέες μηνύσεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη, ότι οι «αρχηγοί» των διαιτητών της Super League, γνήσιοι γόνοι των «ενδόξων» γονέων τους, Παπαπέτρου και Ζαχαριάδης (για τους νεότερους θα έπρεπε να αναφέρουμε διάφορες ιστορίες που τους αφορούσαν, με πρώτη μια μήνυση του πατέρα του Ζαχαριάδη εις βάρος ενός ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ, του οποίου τότε ο κ. Κούγιας ήταν δικηγόρος, και ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα του Θωμά Μητρόπουλου), ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017-18 και που κατά την τρέχουσα περίοδο έχουν επιδείξει την πλέον εχθρική συμπεριφορά απέναντι μας (είναι γνωστά τα παιχνίδια με ανύπαρκτα πέναλτι και με ανύπαρκτες αποβολές εις βάρος μας) δέχθηκαν την αναστολή της αποχής των διαιτητών, υπό την προϋπόθεση ότι τους αγώνες της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού θα τους διευθύνουν αλλοδαποί διαιτητές, πρόταση την οποία δηλώνουμε ότι ανεπιφύλακτα τη δεχόμεθα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την περιώνυμη Ξάνθη, το ιδιοκτησιακό καθεστώς της οποίας εξετάζει αυτή τη στιγμή η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πληροφορηθήκαμε επίσης με δυσάρεστη έκπληξη μας, ότι αντί ο κ. Περέιρα να κάνει αμέσως δεκτή την πρόταση αυτή, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΑΡΧΗΓΟΥΣ» ΤΟΥΣ (αυτό αντιλαμβάνεται ο κάθε νοήμων και λογικός νους), το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους τους κ.κ. Περέιρα, Μάριν, Τριτσώνη, Κουκουλάκη για οτιδήποτε συμβεί σε επίπεδο διαιτησίας εις βάρος μας, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι εκτός του ότι θα αναδείξουμε με κάθε τρόπο (ΕΠΟ, Υπουργός, Κυβέρνηση, Βουλή) την οιαδήποτε αδικία εις βάρος μας, αλλά και ότι θα προσφύγουμε ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως αυτό αποτελεί κατοχυρωμένο συνταγματικό μας δικαίωμα και ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας κ. Αλέξης Κούγιας το έχει κάνει πράξη, τόσο με τις μηνύσεις τις οποίες υπέβαλε ως ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη μεταξύ άλλων και ανέντιμοι διαιτητές και αυτοί που τους όριζαν στην ΚΕΔ, αλλά και ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εις βάρος του χειρότερου διαιτητού της ελληνικής διαιτησίας Λάμπρου, όπως τον κατονόμασε και τον περιέγραψε ο επικεφαλής της ΚΕΔ κ. Περέιρα και ακολούθως τον καρατόμησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ευχόμαστε να διαψευστούμε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή