Γρηγορίου σε Μπουχλαριώτη: Πείτε με ποιά παράταξη θα είστε στις εκλογές της ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Για τις 13 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στην ΕΠΣ Λάρισας και όσο πλησιάζουν οι ημέρες το θερμόμετρο ανεβαίνει. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Ζ. Γρηγορίου, παρουσίασε τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ», έκανε απολογισμό της θητείας του και επιτέθηκε στον αντίπαλο υποψήφιο πρόεδρο Δ. Μπουχλαριώτη, ο οποίος ήταν μέλος της απερχόμενης διοίκησης.

Μεταξύ άλλων, ο Γρηγορίου, ο οποίος υποστηρίζει την υποψηφιότητα Γραμμένου, ζητεί από τον αντίπαλό του να τοποθετηθεί σχετικά με το ποια παράταξη θα στηρίξει στις εκλογές της ΕΠΟ.

Κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του ο Γρηγορίου υποστήριξε τα εξής:

«Αν και το ήθος και το ύφος του συνδυασμού μας είναι εκ διαμέτρου διαφορετικό των αντιπάλων μας, παρά ταύτα οφείλουμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις στις συνεχιζόμενες ανακοινώσεις αυτών.

Εμείς ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με τις επικείμενες εκλογές πριν περίπου 15 ημέρες, ενώ οι αντίπαλοι μας ένα χρόνο πριν δημιουργώντας σύγχυση και αντιπαλότητα.

Διακρίναμε ένα ιδιαίτερο άγχος για το εάν θα κατέβουμε ή όχι στις εκλογές, εάν θα έχουμε υποψηφίους και πότε θα παραχωρούσαμε συνέντευξη τύπου. Όλα αυτά προφανώς για να δημιουργήσουν στα σωματεία ένα αρνητικό κλίμα για τον συνδυασμό μας. Τώρα όμως που όλα όσα «απεύχονταν» συνέβησαν έπεσαν οι μάσκες της λασπολογίας.

Μίλησαν για προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης αυτοί που από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους με την παράταξη στην οποία γύρισαν την πλάτη κατείχαν σημαντικές θέσεις – αξιώματα μέχρι πρότινος.

Ο δε κος Μπουχλαριώτης, ως πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, θαμπώθηκε και θεώρησε ότι κατά παράβαση των κανονισμών θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος τους ορισμούς των διαιτητών για ευνόητους λόγους. Δημιούργησε έτσι σύγχυση στους διαιτητές και απομάκρυνε από την επιτροπή όσους διαφωνούσαν με την τακτική του.

Αποφάσισε το καλοκαίρι του 2016 να είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας μιας μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο κος Γκούμας. Ο κος Γκούμας μάλιστα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει ο ίδιος την προεδρία της ένωσης. Θα έπρεπε, όμως, ο φίλος Τέλης να γνωρίζει ότι όπως ο κος Μπουχλαριώτης για προσωπικές και μόνο φιλοδοξίες γύρισε την πλάτη στην παράταξη που τον ανέδειξε, έτσι και για αυτόν ο κος Μπουχλαριώτης είχε εξυφάνει απαρχής το σχέδιό του να τον χρησιμοποιήσει για τη «βρώμικη δουλειά» της κατασυκοφάντησης όλων ημών και μετά να τον πετάξει σαν «στυμμένη λεμονόκουπα». «Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» κε Γκούμα. Το ότι ο κος Μπουχλαριώτης προκειμένου να ανέλθει στην εξουσία μετέρχεται τέτοιων μεθόδων θα πρέπει να προβληματίσει τους πρόσκαιρους «συνοδοιπόρους» του, αλλά κυρίως τα σωματεία του νομού μας.

Κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων του κυρίου Μπουχλαριώτη αναφέρθηκε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα αναζητηθούν ευρωπαϊκοί πόροι για το ενωσιακό γήπεδο. Μολαταύτα σχολιάζεται αρνητικά η ενασχόληση μου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας απ όπου και θα έπρεπε να ζητηθεί η βοήθεια. Λογικό είναι φίλε Δημήτρη να διαφωνείς με την ενασχόληση συμβούλων της ένωσης με τα αυτοδιοικητικά – πολιτική καθώς χρειάζονται κότσια για να το πράξεις. Εσύ προτίμησες διορισμένη θέση στον ΕΛΓΑ. Προφανώς απεχθάνεσαι ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις αιρετά και αποδέχεσαι ευχάριστα διορισμένες θέσεις.

Δεν απαντήσατε ποτέ κε Μπουχλαριώτη υπεκφεύγοντας, αν αποδέχεστε την πρότασή μου για κοινή συνέντευξη τύπου αποδεχόμενοι όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων αλλά ούτε και ποια παράταξη που θα διεκδικήσει την διοίκηση της Ομοσπονδίας θα στηρίξει ο συνδυασμός σας.

Η λασπολογία σας κε Μπουχλαριώτη προς το πρόσωπό μου και τους συμβούλους μου με αναγκάζει να σας αναφέρω πως η προσωπική, η οικογενειακή και η ηθική πορεία του καθενός στην μικρή μας πόλη με ωθεί να δηλώσω πως τα σωματεία του νομού μας έχουν 2 εκατομμύρια λόγους να σας στείλουν στο σπίτι απ΄ όπου και σας παρέλαβε η παράταξή μας και σας οδήγησε στη διοίκηση της ένωσής μας.

Τέλος, όπως κατ’ επανάληψη έχω αναφέρει στην παράταξή μου, δηλώνω και δημόσια ότι είναι η τελευταία φορά που θα διεκδικήσω το αξίωμα του προέδρου της ένωσης και μέσα στην θητεία αυτή, η παράταξη θα βρει τον αντικαταστάτη μου μετά την παραίτησή μου.
Καλώ λοιπόν όλα τα σωματεία του νομού να μην υποκύψουν στις ευκαιριακές χορηγίες των αντιπάλων, να σκεφτούν για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που πρέπει να επανέλθει σε ηρεμία, να στηρίξουν τον συνδυασμό μας «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ» και να μας δώσουν την αναμενόμενη μεγάλη νίκη που δεν θα διαλύσει ομάδες και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή