Επίθεση Θεοδωρίδη σε Λασκαράκη στην ΕΠΟ και ένταση με Δημητριάδη

Print Friendly, PDF & Email

Η παρουσία του β’ παρατηρητή, Περικλή Λασκαράκη, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ προκαλέσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος μόλις τον είδε εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον του.

«Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Τι ήρθε να πεις; Σε εμάς έλεγες πως όλα ήταν ωραία και καλά», είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού με επιθετικό ύφος στον Περικλή Λασκαράκη.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητρίδης φωνάζοντας «ήρθε να πει την αλήθεια».

Η παρέμβαση του Βασίλη Δημητριάδη, εξόργισε τον Σάββα Θεοδωρίδη που απάντησε λέγοντας: «Άντε παράτα μας καραγκιόζη. Πήγαινε να πάρεις κανένα χαρτζιλίκι και να κλειδωθείς στα αποδυτήρια με κανέναν διαιτητή».

Ο Δημητριάδης ανταπάντησε λέγοντας «άσε μας μωρή πατσαβούρα», ωστόσο στη συνέχεια η ένταση αποκλιμακώθηκε καθώς οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ χώρισαν τους δύο άνδρες. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ εκπροσωπείται επίσης από τους Ανδρέα Δημάτο και Μηνά Λυσσάνδρου.

Η παρουσία του Λασκαράκη και των εκπροσώπων της ΑΕΚ στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έγινε μετά από εξώδικη πρόσκληση που έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στους διαιτητές, στον Λασκαράκη στην ΑΕΚ και στον παρατηρητή ραδιοτηλεοπτικών, για να καταθέσουν στην υπόθεση.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέσουν οι προαναφερθέντες θα το αποδεχθεί το Πειθαρχικό Οργανο της Ομοσπονδίας.

Σημειώνεται πως σε σύγκριση με χθες τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα και η Αστυνομία έχει φέρει και κλούβα στο πάρκο Γουδή, στα γραφεία της ΕΠΟ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή