Επίθεση με βαριές εκφράσεις του Αλεξανδρή σε ρεπόρτερ της ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Πόλεμος ξέσπασε μέσω social media μεταξύ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλέκου Αλεξανδρή και του γνωστού ρεπόρτερ σε θέματα ΑΕΚ, Κώστα Κετσετζόγλου.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής ο Αλέκος Αλεξανδρής έκανε ανάρτηση στήριξης προς τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας: «Στην ζωή υπάρχουν και κακές στιγμές η σημαία του Θρύλου όμως θα κυματίζει πάντα ψηλά κι αυτοί που την κρατούν θα νιώθουν πάντα περήφανοι.. για αυτό είσαι Θρύλος».

Ο Κώστας Κετσετζόγλου δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό την είδηση με το σχόλιο του Αλέκου Αλεξανδρή, βάζοντας ωστόσο ως μήνυμα «50 ευρώ»!

Η δημοσίευση του Κετσετζόγλου δεν έμεινε αναπάντητη από τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος απάντησε με βαριές εκφράσεις:

«Στην ζωή μου την ποδοσφαιρική έχω ακούσει τα μύρια όσα από αντιπάλους φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα χωρίς να αντιδράσω ή να προσβάλω κανέναν τους… το ίδιο συνεχίζω να κάνω τώρα ασχολούμενος μόνο με την ομάδα που αγαπώ χωρίς να προσβάλω ή να θίξω καμία ομάδα κ κανένα οπαδό της… αλλά εσένα ρε καρ@@@η ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ όταν θα σε συναντήσω κ να σαι σίγουρος ότι θα σε συναντήσω θα σου εξηγήσω αντρίκεια τι εστί πενηντάρικο που γράφεις και που θα στο βάλω επίσης… έχεις ξεφύγει εντελώς και θα στο δείξω τον δρόμο όχι στα σάιτ και στα φεις αλλά παντελονάτα και αντρίκεια μούρη με μούρη… δημοσιογραφάκι της πλάκας»!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή