Επεισόδια σε φιλικό για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, καταδίκασε ο Παναθηναϊκός

Print Friendly, PDF & Email

Το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Περιστέρι το Σάββατο, το βράδυ (8/9) σημαδεύτηκε από επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου.

Λίγο μετά το 55ο λεπτό της αναμέτρησης οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κινήθηκαν απειλητικά προς αυτούς του Ατρόμητου και άρχισαν να εκτοξεύουν καθίσματα και φωτοβολίδες. Οι οπαδοί του Ατρόμητου απάντησαν και παραλίγο να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη.

Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για πέντε λεπτά μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στους πυρόπληκτους από τη φονική πυρκαγιά του Αυγούστου, στο Μάτι. Για την ιστορία ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0.

Λίγες ώρες αργότερα ο Παναθηναϊκός έσπευσε με ανακοίνωσή του να καταδικάσει τις θλιβερές εικόνες που διαδραματίστηκαν στο Περιστέρι σε ένα φιλικό με ιερό σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τα θλιβερά συμβάντα στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ένα φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπου συμμετείχε ο Παναθηναϊκός με στόχο να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα έσοδα για τους πυρόπληκτους από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή