Επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας από οπαδούς του Ολυμπιακού

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί το κλίμα στο γήπεδο του Προμηθέα, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση της πατρινής ομάδας με τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ να ήταν εξαιρετικά θερμό, δυστυχώς όμως δεν κινήθηκε σε εξίσου φίλαθλα πλαίσια και η συνέχεια.

Και αυτό γιατί μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε αρκετή ένταση στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, με πρωταγωνιστές οπαδούς των φιλοξενουμένων, οι οποίοι συγκρότησαν πορεία, ενώ στη συμβολή της Κανακάρη με τη Γούναρη (σε μικρή απόσταση από τα γραφεία των οπαδών του Παναθηναϊκού) έριξαν φωτοβολίδες και άναψαν καπνογόνα.

Δυσάρεστη συνέπεια του σκηνικού αυτού της έντασης ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός από τη ρίψη της φωτοβολίδας, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Ευτυχώς τα χειρότερα αποτράπηκαν, χάρη και στην πρόνοια της ΕΛ.ΑΣ., η οποία, φυσικά, εφάρμοσε έκτακτα μέτρα, αποκλείοντας το ρεύμα καθόδου της Γούναρη και στέλνοντας στα επίμαχα σημεία πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις.

Γύρω στις 8 το βράδυ η ένταση φάνηκε να εκτονώνεται, αλλά η Αστυνομία ήταν σε επιφυλακή, για τυχόν επανάληψη των βιαιοτήτων.

Πηγή/Φώτο: patranews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή