Επιβολή νέων μέτρων από τη FIFA στην ΕΠΟ, για “Grexit” μίλησε ο Χούμπελ

Print Friendly, PDF & Email

Για λήψη νέων μέτρων κάνει λόγο η επιστολή της Γενικής Γραμματέως της FIFA, Φ. Σαμούρα, που εστάλη στην ΕΠΟ σε συνέχεια της συζήτησης της Επιτροπής Ομοσπονδίων της FIFA στις 3 Απριλίου. Στην επιστολή αναφέρεται ότι θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα επειδή η ΕΠΟ, παρά την βελτίωση σε σχέση με πέρυσι, δεν έχει καταγράψει ικανοποιητική πρόοδο σε θέματα όπως η επικοινωνία, το VAR, η χειραγώγηση αγώνων και η εσωτερική λειτουργία της.

Για «Grexit» έκανε λόγο, στη συνεδρίαση του ΔΣ ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Χέμπερτ Χούμπελ, που χαρακτήρισε τη βια ως το σημαντικότερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε αναφορά στα επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, αλλά και στην απόφαση της Super League να μην προχωρήσει σε έκπτωση του Β. Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του συνεταιρισμού, παρά την σε πρώτο βαθμό καταδικαστική απόφαση εναντίον για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας είπαν ότι τα επεισόδια φέτος έγιναν μόνο σε δύο παιχνίδια και ότι έγιναν για άλλους λόγους και δεν μπορούσαν να αποφευχθούν.

Ο Χούμπελ τους είπε να μην τα περιμένουν όλα από το κράτος, ότι οι σύλλογοι πρέπει να αποκλείουν αυτούς που κάνουν επεισόδια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή