Επιθεωρήθηκαν ΒΑΚ, Παγκρήτιο, «Γεντί Κουλέ» και το γήπεδο Ηροδότου

Print Friendly, PDF & Email

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου πραγματοποίησαν έλεγχο σε τέσσερα γήπεδα της πόλης ενόψει των προκριματικών της Εθνικής Ομάδας Νέων (U-19) που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο από 7 έως και 15 Νοεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΣ Ηρακλείου, η κα Δημητρίου και ο κος Σωτηρακόπουλος, μαζί με το μέλος της ΕΠΣΗ κο Βαγγέλη Παπαγγελή, έκανα επιθεώρηση σε τέσσερα γήπεδα του Ηρακλείου και συγκεκριμένα: Παγκρήτιο Στάδιο, γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», γήπεδο Ηροδότου και Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου έχει αναλάβει την διεξαγωγή των 6 επίσημων αγώνων του προκριματικού γύρου UEFA της Εθνικής Ομάδας Νέων (U-19) στο Ηράκλειο για το διάστημα από 07-15.11.2017.

Γι’ αυτό το λόγο βρέθηκαν σήμερα στο Ηράκλειο εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κα Δημητρίου και ο κος Σωτηρακόπουλος, όπου μαζί με το μέλος της ΕΠΣΗ κο Βαγγέλη Παπαγγελή έκαναν επιθεώρηση σε τέσσερα γήπεδα του Ηρακλείου και συγκεκριμένα: Παγκρήτιο Στάδιο, γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”, γήπεδο Ηροδότου και Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΟΦΗ, στην οποία τονίζει: «Το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» είναι ένα από τα υποψήφια γήπεδα, για την τέλεση του προκριματικού γύρου, του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος Νέων (Κ20), που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, από τις 8-14 Νοεμβρίου.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενη από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ Βαγγέλη Παπαγγέλη, επισκέφθηκε την Τετάρτη (6/9) το πρωί το γήπεδο του ΟΦΗ και ξεναγήθηκε στους χώρους από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Κώστα Ζερβάκη και τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του ΟΦΗ, Πέτρο Μαρινάκη».

Πηγή: grandsport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή