Επικράτηση Σιδέρη στις επεισοδιακές εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Print Friendly, PDF & Email

Με διαφορά εννέα ψήφων από τον αντίπαλό του, Ι. Μαντζούνη, ο Βασίλης Σιδέρης επικράτησε με 39-30, εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΠΣ και κατάφερε εκλέξει το νέο ΔΣ να απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από μέλη του συνδυασμού του.

Η Γενική Συνέλευση έγινε υπό καθεστώς ένταση και διεκόπη για 15 λεπτά όταν δικηγόρος της πλευράς Σιδέρη έκανε λόγω για «μπαχαλάκηδες» εντός της ΓΣ, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο!

Η εκλογική διαδικασία άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω των ενστάσεων και τις τυπικές διαδικασίες (καταγραφή, ταυτοποίηση πληρεξούσιων αντιπροσώπων κλπ.).

Η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα οπότε έγινε γνωστή η εκλογή του Β. Σιδέρη.

Μετά την επικράτηση στις εκλογές, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, δήλωσε:”Ήτανε μία δύσκολη εκλογική διαδικασία…έχω κάνει εκλογές βουλευτικές ,περιφερειακές αλλά αυτός ο πόλεμος ήτανε αδυσώπητος. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο στην Αργολίδα».

Σε επίπεδο εκλογών ΕΠΟ η ΕΠΣ Αργολίδας μετατοπίζεται ολοκληρωτικά πλέον στην πλευρά της «συμμαχίας» και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου.

Η άλλη υποψηφιότητα, του Ι. Μαντζούνη, ένα εκλεγόταν θα αποτελούσε συνέχεια της διοίκησης Αποστολόπουλου, ο οποίο στήριζε τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ, τις οποίες από τις μεγάλες ΠΑΕ, στήριζε μόνον ο ΟΣΦΠ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή