Επικριτική η Marca για τα μέτρα ασφαλείας στο Καραϊσκάκη

Print Friendly, PDF & Email

Με επικριτικό τρόπο σχολιάζει η ισπανική εφημερίδα Marca τα μέτρα ασφαλείας στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα με αφορμή την είσοδο δύο φιλάθλων που πλησίασαν τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο πρώτος πλησίασε τον άσο της Μπαρτσελόνα όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ ο δεύτερος έβγαλε και selfie με το κινητό του δίπλα στον Αργεντινό σταρ!

Ο πρώτος νεαρός επέστρεψε άμεσα μόνος του στην εξέδρα χωρίς να χρειαστεί η επέμβαση των σεκιούριτι, ωστόσο για τον δεύτερο χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας καθώς στη συνέχεια πήγε να πλησιάσει και τον Σουάρες.

Παρότι και οι δύο εισβολείς δεν ήθελαν να κάνουν κάτι κακό στον Μέσι, η Marca στηλιτεύει τα μέτρα ασφαλείας στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα η μαδριλένικη εφημερίδα γράφει «τι θα γίνει αν ο οπαδός που μπει στον αγωνιστικό χώρο έχει κακές προθέσεις. Τη στιγμή που ο πρώτος οπαδός πλησίασε για να αγκαλιάσει τον Μέσι, κανένας άνδρας της ασφάλειας δεν έτρεξε προς το μέρος του για να τον απομακρύνει. Ο οπαδός έφυγε με την ηρεμία του, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα, γυρίζοντας στην εξέδρα. Η UEFA δεν θα πρέπει να επιτρέπει τέτοια πράγματα. Η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι το πιο σημαντικό».

Σημειώνεται πως τα δύο περιστατικά δεν έγιναν αντιληπτά μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης, καθώς υπάρχει σχετική εντολή της UEFA, η κάμερα να μην «διαφημίζει» τους εισβολείς μεταδίδοντας τέτοιου είδους ενέργειες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή