Επικύρωση της βαθμολογίας ζητά ο Πανιώνιος για να ξεκινήσουν τα playoffs

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της στη Super League η ΠΑΕ Πανιώνιος ζητά από τη διοργανώτρια αρχή να ορίσει την Παρασκευή (5/5) του Διοικητικού Συμβουλίου για την επικύρωση της βαθμολογίας προκειμένου να ξεκινήσουν στην ώρα τους τα playoffs.

Η επιστολή υπογράφεται από τον πρόεδρο του Πανιώνιου Χρήστο Δάρα, ο οποίος εκφράζει τη διαφωνία του με τον ορισμό του ΔΣ την ερχόμενη Δευτέρα (8/5) και ζητά να οριστεί η συνεδρίαση για αύριο Παρασκευή στις 14:00 «λόγω της σπουδαιότητας της συζήτησης και της λήψης αποφάσεων επικύρωσης της βαθμολογικής κατάταξης των συμμετεχουσών ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League, προκειμένου να εξασφαλιστεί νομότυπα η συμμετοχή τους με βάση τα ανωτέρω στη διαδικασία διεξαγωγής των play offs».

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή της και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από τη Λίγκα να επικυρωθεί η βαθμολογία το συντομότερο δυνατόν, έστω και με αστερίσκους, προκειμένου να ξεκινήσουν κανονικά την ερχόμενη Τετάρτη τα playoffs.

Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συγκληθεί ΔΣ το αργότερο την αύριο (5/5), διότι το άρθρο 22 του ΚΑΠ προβλέπει απόσταση 5 ημερών μεταξύ ορισμού και ημέρας διεξαγωγής αγώνα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή