Επισκοπή προς ΚΕΔ: «Ο διαιτητής Ζαφείρης βρισκόταν σε άλλο γήπεδο»

Print Friendly, PDF & Email

Η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Επισκοπή μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που έληξε 1-1 εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία απευθυνόμενη προς την ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Προς: ΚΕΔ/ΕΠΟ

Κύριοι,

είναι σημαντικό σ’ αυτή την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε να εστιάσουμε στη λεπτομέρεια προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη και, προφανώς να υπάρχει διαύγεια σκέψης και βούλησης σε όλα τα επίπεδα.

Επειδή λοιπόν απομένει μία στροφή πριν την έναρξη των πλέι οφ, εφιστούμε την προσοχή σε όλους προκειμένου να βοηθήσουμε πάνω απ’ όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Σ’ ένα ματς όπου το 1-1 ως αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν μας “καίει”, γίναμε θιασώτες μιας άθλιας διαιτησίας όπου ο κ. Ζαφείρης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου “βρισκόταν σε άλλο γήπεδο”…

Δεν είναι μονάχα το πέναλτι με το οποίο η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στο 74’ σε 1-1 (σ.σ. θα έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ)… Είναι και η όλη στάση του η οποία δεν συνάδει σε ποδοσφαιρικό αγώνα επιπέδου Γ’ Εθνικής. Γι’ αυτό ζητούμε από την ΚΕΔ να αξιολογήσει το βίντεο του αγώνα και εμείς ως ΑΟ Επισκοπής, ζητάμε την παραδειγματική του τιμωρία.

Ως οργανισμός ανησυχούμε για ό,τι στραβό βλέπουμε γύρω μας γι’ αυτό και οδηγούμαστε σε περίεργες σκέψεις.

Κύριοι της ΚΕΔ, το αναφέρουμε τώρα που είναι νωρίς. Επιζητούμε το 50-50, είναι το λιγότερο που μπορούμε να ζητήσουμε για να προασπίσουμε ενόψει πλέι οφ, αφενός τα αναφαίρετα δικαιώματά μας, αφετέρου τις αξίες του πρωταθλήματος στο οποίο όλοι συμμετέχουμε.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. ΑΟ Επισκοπής

Ο πρόεδρος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή