“Βράζει” η ΑΕΛ με Τζοβάρα και στέλνει επιστολή σε Περέιρα για να μην ξανασφυρίξει αγώνες της

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με επιστολή της στην ΚΕΔ και προσωπικά στον επικεφαλής, κ. Περέιρα ζητάει την εξαίρεση του διαιτητή Τζοβάρα από τους αγώνες των «βυσσινί».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Επιστολή της ΑΕΛ στον κ. Περέιρα, επικεφαλής της ΚΕΔ, τόσο για την “επαγγελματικά” μεροληπτική διαιτησία του Τζοβάρα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη (όλα τα επιθετικά φάουλ τα έκανε αμυντικά γύρω από την περιοχή της ΑΕΛ), όσο και για την εξυβριστική-απειλητική συμπεριφορά του εις βάρος των ποδοσφαιριστών της, θα στείλει αύριο η διοίκηση της ΑΕΛ.

Ο διαιτητής της Ενώσεως Φθιώτιδος και μόνιμος διαιτητής των φιλικών της Λαμίας είναι ως γνωστόν ένας από τους τέσσερις διαιτητές, σύμφωνα με τον τότε Πρόεδρο της ΕΠΟ Σαρρή, που ζητούσε επιτακτικά, όταν η ΑΕΚ ήταν στη Β’ Εθνική, να του βάζουν στα παιχνίδια της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης και εξαιτίας του ότι δεν τον έβαλε στο ντέρμπι με την Παναχαική, κατά σύμπτωση αμέσως μετά έγινε ο γνωστός άγριος ξυλοδαρμός του Ζωγράφου και αμέσως μετά από τον Θωμαίδη η παράνομη δημοσιοποίηση των κασσετών της ιδιωτικής του ζωής, οι οποίες κατά το περιβάλλον Ζωγράφου υποκλάπησαν με σύστημα υποκλοπής, που είχε εγκατασταθεί σε νοικιασμένο αυτοκίνητο από την εταιρεία Avance, ιδιοκτησίας του γνωστού Τσακατούρα, αδελφικού φίλου του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε νοικιάσει κατά σύμπτωση και το πολυτελές τζιπ στον λιμενικό Χριστοφορίδη, του γνωστού από τις μεταμεσονύκτιες επισκέψεις-συνομιλίες του στις φυλακές με ισοβίτη κρατούμενο για την υπόθεση του Noor 1.

Η ΑΕΛ εκτός από την επιστολή θα ζητήσει από τον κ. Περέιρα και την ΚΕΔ να μην ξαναδιαιτητεύσει αγώνα της ο συγκεκριμένος διαιτητής».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή