Επιστολή Μαζαράκου στην ΚΕΔ για αναψηλάφηση της υπόθεσής του

Print Friendly, PDF & Email

Την επιστροφή του στις… επάλξεις επιδιώκει ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην παρατηρητής διαιτησίας από την ΕΠΣ Άρτας. Ο Ηλίας Μαζαράκος είχε διαγραφεί οριστικά από την ΚΕΔ τον Δεκέμβριο του 2015, μετά τις δηλώσεις του στη “Δίκη” του ΣΚΑΪ, αναφορικά με το σκάνδαλο της “πυραμίδας” στην ελληνική διαιτησία.

Έπειτα την κλήση του σε απολογία (είχε απολογηθεί με υπόμνημα) και την τιμωρία του από την επιτροπή διαιτησίας, άσκησε έφεση, η οποία ωστόσο ήταν επίσης απορριπτική, ενώ όταν προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο τον Ιούλιο του 2016, εκείνο δήλωσε αναρμόδιο.

Στην επιστολή του στην ΚΕΔ, ο Μαζαράκος ζητάει επανεξέταση του αιτήματός του από την ίδια την επιτροπή, καθώς όπως τονίζει του επιβλήθηκε «η βαρύτερη των ποινών η οποία είναι δυσανάλογη με τη βαρύτητα του αδικήματος που μου αποδίδεται». Στην αρχή της επιστολής του εξάλλου αναφέρει ότι όσα δήλωσε στην εκπομπή, δεν αφορούσαν αγωνιστικά ζητήματα κι επίσης δεν στρέφονταν κατά των οργάνων του ποδοσφαίρου.

Στο αίτημά του προς την ΚΕΔ, ο παλαίμαχος ρέφερι ζητάει μία δεύτερη κρίση της υπόθεσής του και κατ’ επέκταση… μετριασμό της ποινής του, τονίζοντας ότι οι δύο ποδοσφαιρικές περίοδοι που βρίσκεται ήδη εκτός διαιτησίας, αποτελούν ικανή ποινή για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή