Επιστολή στήριξης στη διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας από εννιά σωματεία

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή τους εννέα ποδοσφαιρικά σωματεία (από τα 13), δηλώνουν την πλήρη στήριξη τους στην νέα διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας και στον επανεκλεγέντα πρόεδρο κ.Γιώργο Παπαντζίμα.

Οι “9” της ΕΠΣΕ (Α.Ε.Κ. Αγίων Ευρυτάνων, Ακαδ.Καρπενήσι 2002, Α.Ο. Αγράφων, Α.Ο. Δόξα Ραπτοπούλου,Α.Ο. Κερασόβου, Α.Ο. Ποταμιάς, Α.Π.Ο. Δυτικής Φραγκίστας, Α.Π.Ο.Κ. το Βελούχι, Π.Α.Ο.Καρπενησίου F.C.) στην επιστολή τους στηρίζουν τα πρόσωπα που εξελέγησαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να αμφισβητήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα κάτι που θα οδηγούσε σε ακυβερνησία του ποδοσφαίρου της Ευρυτανίας.

Οι επιστολή των “9” έρχεται λίγες μέρες μετά και τις αιχμές που άφησε μέσω επιστολής του ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας π.Ευάγγελος Φεγγούλης. Οι 4 ομάδες που δεν υπογράφουν την επιστολή, άρα φαίνεται πως δεν στηρίζουν την νυν διοίκηση είναι οι Αίολος, Απεραντιακός, Κρέντη και Μυρίκη.

Ειδικότερα στην επιστολή τους αναφέρουν:

Θέμα: « Στήριξη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ευρυτανίας»

«Με έκπληξη μας πληροφορηθήκαμε μέσα στην εβδομάδα για την κίνηση μη εκλεγμένων υποψηφίων ενάντια της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Ευρυτανίας που εκλέξαμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένοι να αμφισβητήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να οδηγηθούμε σε ακυβερνησία του ποδοσφαίρου της Ευρυτανίας. Έχουμε ζήσει κατά το παρελθόν ανάλογη κατάσταση, η οποία είχε μόνο αρνητικά αντίκτυπα στην ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του νομού μας.

Οι μη εκλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι η Ένωση δεν τους ανήκει. Η θητεία έχει συγκεκριμένη διάρκεια, όπως ορίζει το καταστατικό.Γιατί οι εν λόγω κύριοι θέλουν να κινηθούν ενάντια στα πρόσωπα που επιλέξαμε; Που αποσκοπούν;Εμείς κρίναμε και ψηφίσαμε τα άτομα που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν την επόμενη 4ετια.

Με την παρούσα ενυπόγραφη επιστολή εκφράζουμε ομόφωνα την πλήρη στήριξη μας προς την νέα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Ευρυτανίας».

Πηγή: vimapoliti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή