Επιστολή της ΕΠΣ Πειραιά στην ΕΠΟ για την Γ’ Εθνική και το Κύπελλο

Print Friendly, PDF & Email

Την οικονομική ενίσχυση των ομάδων της Γ’ Εθνικής και όσων θα συμμετέχουν στο Κύπελλο ζητεί από την ΕΠΟ η ΕΠΣ Πειραιά.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«ΠΡΟΣ Ε.Π.Ο.

Κε Πρόεδρε- Μέλη της Ε.Ε.

Κοινοποίηση: Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής – Επιτροπή Κυπέλλου

Παρακαλούμε θερμά όπως ληφθεί μέριμνα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα σοβαρά οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής για τις μετακινήσεις τους- ειδικά σε αυτά που μετέχουν σε ομίλους με νησιωτικές μετακινήσεις.

Α) Αναφερόμαστε στις ομάδες των νησιών και στις ομάδες Αθήνας Πειραιά, Ανατολικής Αττικής.

Όπως γνωρίζετε τα προηγούμενα χρόνια η ΕΠΟ φρόντιζε να καλύπτει μέρος αυτών των σημαντικών εξόδων και θεωρούμε ότι πρέπει να βοηθηθούν εκ νέου αυτά τα σωματεία.

Λάβετε υπόψη ότι τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής δεν έχουν καμιά επιχορήγηση, αντιθέτως συνεισφέρουν στην ΕΠΟ κάθε χρόνο με ένα ποσό της τάξης των 250.000€ (παράβολα συμμετοχών , ποινές, δελτία κλπ).

Β) Σε ότι αφορά την απόφαση της ΕΠΟ να συμπεριλάβει τις 53 Κυπελλούχες ομάδες των Ενώσεων στο Κύπελλο Ελλάδος, ασφαλώς την χαιρετίζουμε, όμως και εδώ υπάρχει ένα σοβαρό, ένα τεράστιο αγκάθι.

Θα υποχρεωθούν αρκετές κυπελλούχες ομάδες σε ακριβές μετακινήσεις και θα πρέπει να ληφθεί κι εδώ μέριμνα.

Προτείνουμε η ΕΠΟ να βρει τον τρόπο, ώστε οι αγώνες αυτοί να συμπεριληφθούν σε δελτία ΠΡΟΠΟ, ΟΠΑΠ και να υπάρξει κάποιο έσοδο για αυτές τις ομάδες.

Ζητούμε να γίνουν ενέργειες ώστε να βρεθούν χορηγοί, αφού πρόκειται για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού υπάρχουν ομάδες μεγάλου βεληνεκούς όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Ιωνικός, η Προοδευτική, ο Εθνικός, το Αιγάλεω κλπ

Και επειδή θα υπάρξουν Κυπελλούχες ομάδες που ενδεχομένως να δηλώσουν αδυναμία στο να μετακινηθούν για αγώνα με νησιώτικη ομάδα, να δοθεί η δυνατότητα σε αυτές τις ομάδες αν το επιθυμούν να μην δηλώσουν συμμετοχή χωρίς επιβολή ποινής».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή