ΕΠΣ Βοιωτίας: Θέλει να επανέλθει ο Τοπολιάτης, αντιδρά ο Νίκας

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ με προσθήκη που έκανε στους κανονισμούς, δίνει τη δυνατότητα επιστροφής στις θέσεις που κατείχαν σε όσους εξέπεσαν, λόγω των κωλυμάτων του αθλητικού νόμου, όμως στη συνέχεια τα κωλύματα αυτά έπαψαν να υφιστάνται.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Δ. Κουπτσίδη στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, όπου επέστρεψε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του stereasports, o τέως πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Ευ. Τοπολιάτης, που αποχώρησε από τη θέση του λόγω της παραπομπής σε δίκη για την υπόθεση της “κάρτας υγείας”,  επιθυμεί να επανέλθει αφού δεν αντιμετωπίζει πλέον το συγκεκριμένο κώλυμα καθώς αθωώθηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Όπως αναφέρεται στο δημοσιεύμα: “με αίτησή του στην ΕΠΣ Βοιωτίας (σ.σ. ο Τοπολιάτης) και μετά την ψήφιση και έγκριση των κανονισμών της Ε.Π.Ο. από τον υφυπουργό αθλητισμού και εφόσον δεν έχουν παρεμβληθεί εκλογές στην Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και έχει εκλέγει με την νυν διοίκηση, βάσει του κανονισμού λειτουργίας του διαιτητικού δικαστηρίου άρθρο 5Α επανέρχεται στην θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας την οποία κατείχε κατά την ημέρα παραίτησης του 7 Σεπτεμβρίου 2016.”

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν δηλώσεις του νυν προέδρου της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κ. Νίκα, ο οποίος υποστηρίζει τα εξής: “Ο κ. Τοπολιάτης δεν εξέπεσε του αξιώματος αλλά παραιτήθηκε και ως εκ τούτου δεν μπορεί να επανέλθει. (…) Μόνο όταν είναι έκπτωτος από την Εκτελεστική Επιτροπή τότε έχει δικαίωμα να επανέλθει”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή